Hva er ProsjektNepal? ProsjektNepal ønsker å tilrettelegge for de som ønsker å gjøre en innsats i eller for Nepal. Vi har siden oppstart hatt flere voluntører som har investert både tid og penger for å gjøre en innsats der det virkelig trengst. I tillegg har vi i flere år samlet inn penger ved salg av tekstiler og fordelt inntektene til ulike prosjekter i Nepal.

Hvordan blir pengene fordelt?

Fra kontonr. 3205.21.00894 støtter vi blant annet:

  • Voluntørarbeid
  • Sykehuset i Okhaldhunga
  • Skoleutgifter til fattige
  • Barnehjem

 

Gå ikke glipp av Okhaldhunga Times. Her får du månedlige oppdateringer på en spennende hværdag og et liv langt utenfor Ola Nordmanns "Comfort Zone". Her jobber ekteparet Kristin og Erik Bøhler med å redde liv og spre lys til tusener av nepalesere. Følg dem i både glede og sorg i livet på og rundt et ekte landsbysykehus.

 

Det er fullbrakt!

Nå er boka om sykehuset i Okhaldhunga ferdig! I april og oktober i år bodde Erlend Berge på sykehuset i Øst-Nepal og dokumenterte hverdagslivet blant pasienter, pårørende og ansatte. Hele overskuddet fra boksalget går til pasientfondet på sykehuset. I Norge blir boka vurdert til utgivelse på forlag, mens en engelsk versjon trykket i Kathmandu nå sendes ut på det internasjonale markedet. "Life in Okhaldhunga Community Hospital" blir på 120 sider.

Her kan dere få et lite inntrykk; www.erlendberge.no/life